Scheveningen Light Walk (3) (Klein)

Inschrijvingen geopend voor de 6e Scheveningen Light Walk

De Scheveningen Light Walk is al jarenlang een hoogtepunt in de donkere decembermaand. Op zaterdag 7 december 2024 vindt alweer de zesde editie van het grootste lichtfeest van Scheveningen plaats. Sinds vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor deze wandeltocht.

De afstanden voor de Scheveningen Light Walk zijn vernieuwd. Er is de keuze uit een wandeltocht van 5km, tevens de familiewandeling, 10km en 15 km. Onderweg zijn er vele lichtacts en muzikale acts te bewonderen. Ook een winterse lekkernij en warme drank zijn inbegrepen.

De eerste wave vertrekt met zonsondergang, want voor het optimale effect van de lichtgevende en muzikale acts is het belangrijk dat het donker is. Door te starten in waves zorgen we ervoor dat iedereen voldoende tijd heeft om de afstand af te leggen en tegelijkertijd te genieten van het betoverende entertainment langs de route.

Familiewandeling van 5 km
Het grootste lichtfeest van Scheveningen is écht voor iedereen! Speciaal voor gezinnen is er dit jaar de vernieuwde Familiewandeling. Deze wandeling start wat eerder, tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo hebben alle gezinnen voldoende tijd om de route van af te leggen en te genieten van het vele entertainment onderweg. Voor gezinnen die willen deelnemen aan de familiewandeling geldt er dit jaar een speciale actie: bij inschrijving van minimaal twee volwassenen wandelen de kinderen t/m 12 jaar gratis mee (maximaal 3 kinderen).

Inschrijven en acties voor snelle beslissers
Het is vanaf vandaag mogelijk om in te schrijven voor de diverse afstanden waarbij de wandelkaart, uniek keycord, herinneringspin bij de finish en versnaperingen onderweg zijn inbegrepen. Voor de eerste 2000 deelnemers geldt er een Early Bird tarief.

Kinderen van 0 t/m 5 jaar kunnen gratis deelnemen aan de Scheveningen Light Walk, kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van €6,50 en wandelen gratis mee met de familiewandeling (kinderen dienen zich wel te registreren).

Groepen van vier wandelaars kunnen gebruik maken van een actie door zich in te schrijven als groep: 4 personen voor de prijs van 3. Vanaf 5 personen is het ook mogelijk om je aan te melden als reguliere groep.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM)
De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij is verbonden aan de vijfde Scheveningen Light Walk. De stichting, die in één adem genoemd wordt en onlosmakelijk verbonden is met Scheveningen, komt jaarlijks vele malen in actie voor zwemmers en watersporters, maar ook voor de beroepsvaart. De KNRM, voor een groot deel afhankelijk van haar vrijwillige redders, is voor haar voortbestaan volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren. Tijdens het inschrijven is er de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen.

Inschrijving geopend
De kans om de magie van Scheveningen in december te ervaren en deel te nemen aan dit bijzondere evenement, is er één die je als wandelaar niet mag missen. Vanaf vandaag kan iedereen zich inschrijven voor de zesde editie van de Scheveningen Light Walk via de volgende pagina: www.scheveningenlightwalk.nl/inschrijven

Deel dit bericht

Meer nieuws