Event info

Zaterdag 7 december 2024

Op zaterdag 7 december staat de zesde editie van de Scheveningen Light Walk op het programma. Op deze pagina vind je in onderstaande volgorde informatie over:

  • Het programma
  • De route
  • Wandelkaarten
  • Startwaves
  • Bereikbaarheid


Let op! Deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Goed voorbereid

Welke afstanden kan ik wandelen?
Tijdens de Scheveningen Light Walk kun je kiezen voor drie verschillende afstanden. De routes zijn 7,5, 12 en 18 km lang.

Op de dag zelf kun je er nog voor kiezen om de andere afstand te wandelen, dit hoef je dan niet door te geven aan de organisatie. 

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?
De algemene voorwaarden vind je hier:
Algemene voorwaarden – indviduele deelnemers

Het is niet mogelijk om te annuleren.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. Zorg er dus voor dat jouw e-mailadres correct is ingevoerd. Controleer ook je spambox als je de e-mail niet binnen 30 minuten hebt ontvangen. Indien hij ook daar niet staat, neem dan contact met ons op.

Hoe reis ik naar de start?

Houd er rekening mee dat er mogelijk wegen zijn afgesloten. We adviseren deelnemers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen. Voor actuele reisinformatie kijk dan op 9292.nl

Wanneer is de Scheveningen Light Walk?
De Scheveningen Light Walk vindt plaats op zaterdag 7 december 2024.

Waar bevindt zich het evenemententerrein?
De start- en finishlocatie van de Scheveningen Light Walk is bij Boulevard Scheveningen. De finish is ter hoogte van het Kurhaus.

Worden er foto’s gemaakt?
Er zijn fotografen van de organisatie om de sfeer onderweg en op het evenemententerrein vast te leggen. Na afloop van de ochtend vind je de foto’s op onze Facebookpagina.

Waar zijn de gevonden voorwerpen?
We verzamelen alle gevonden voorwerpen op het Malieveld. Neem contact met ons op als jouw spullen hier niet liggen. Na afloop van het evenement hebben wij zicht op alle gevonden voorwerpen.

Wat is het goede doel van de Scheveningen Light Walk?
Het Scheveningse reddingstation van Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is het goede doel van de Scheveningen Light Walk.

Mag ik samen met mijn hond mee wandelen?
Honden zijn, indien aangelijnd, welkom tijdens de Scheveningen Light Walk. Houd er rekening mee dat honden niet bij iedere locatie welkom zijn. 

Waar kan ik mijn inschrijving wijzigen?
Je kunt jouw inschrijving wijzigen via het dashboard. Inloggen kan via deze pagina. Wil je een andere afstand lopen? Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie.

Programma zaterdagavond 7 december.

Het programma voor de Scheveningen Light Walk volgt binnenkort. Houd onze kanalen in de gaten.

Wat zijn de routes?
Klik hier voor alle informatie over de routes. De start en finish zijn op op Boulevard Scheveningen.

Hoe laat kan ik starten?
De start zal plaatsvinden in waves. Je kunt tijdens het inschrijven zelf kiezen in welke startwave je wilt starten.

Startwave wijzigen
Wil je wijzigen van startwave, dan kun je dit zelf aanpassen in jouw dashboard, mits de gewenste wave nog niet is uitverkocht.

Zijn er verzorgingsposten onderweg?
We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je verzorgingsposten waar je even rustig bij kunt komen en je energieniveau een boost kunt geven.

Krijg ik een stempelkaart?
Ja, je ontvangt een stempelkaart op vertoon van het digitale startnummer die je in de week voorafgaand hebt ontvangen per e-mail. Je kunt deze op zaterdag 7 december vanaf 17.30 uur ophalen bij de startnummertent op het Malieveld. De handige stempelkaart is voorzien van een QR code naar de online routekaart. Daarnaast wordt de kaart op de route afgestempeld.

Onderweg zijn er stempelposten die moeten worden aangedaan om de stempelkaart te laten afstempelen. Onderstaande posten functioneren tevens als verzorgingspost.

Wandelkaart overdragen
Er worden €3,- administratiekosten gerekend voor het overdragen van de wandelkaart, deze dient de koper van de wandelkaart te betalen om de wandelkaart op naam te zetten.

De stempelposten worden op een later moment bekend gemaakt.