Scheveningen Light Walk Steunt KNRM

Het goede doel: KNRM Scheveningen

Het Scheveningse reddingstation van Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is niet alleen onderdeel van onze wandelroute; het is tevens het goede doel van de Scheveningen Lightwalk. De vrijwillige redders van KNRM Scheveningen komen jaarlijks tussen de 100 en 150 keer per jaar in actie. Voor zwemmers en watersporters, maar ook voor de beroepsvaart. Dag en nacht, zomer en winter en onder alle (weers)omstandigheden. Daarbij is de KNRM voor haar voorbestaan volledig afhankelijk van goede gevers: donateurs en sponsors. De KNRM ontvangt geen overheidssubsidie. Help mee dit levensreddende werk in stand te houden door een kleine, tastbare bijdrage te doen als onderdeel van jouw inschrijving. Je kunt kiezen uit:

Aanschaf brandstof: 1 euro
Aanschaf brandstof: 5 euro

Aanschaf reddingsvest: 1 euro
Aanschaf reddingsvest: 5 euro

Aanschaf thermokleding: 1 euro
Aanschaf thermokleding: 5 euro

Aanschaf portofoon: 1 euro
Aanschaf portofoon: 5 euro

Aanschaf overlevingspak: 1 euro
Aanschaf overlevingspak: 5 euro

Aanschaf AED: 1 euro
Aanschaf AED: 5 euro

Aanschaf EHBO-opleiding: 1 euro
Aanschaf EHBO-opleiding: 5 euro

Om de redders paraat te houden, moet dagelijks worden geïnvesteerd. Elk jaar is ruim 100.000 euro nodig om het reddingstation in Scheveningen 24 uur per dag draaiende te houden. Daarbij maken vele kleintjes de benodigde grote. Daarom alvast bedankt voor jouw eventuele bijdrage. De reddingbootbemanning wenst je een geweldige Lightwalk. En graag tot ziens in ons boothuis!

KNRM Scheveningen

De KNRM is een zelfstandig opererende, ongesubsidieerde, organisatie die kosteloos mensen redt op zee en open water. De professionele vrijwilligers kunnen hun werk niet doen zonder jouw steun. Er is voor iedereen een passende manier om te helpen. De KNRM bestaat uit 1.300 vrijwilligers, zowel de vrijwillige redders als de helpers aan de wal. Ondersteund door enkele beroepsschippers en personeel van het hoofdkantoor IJmuiden.

Donaties
De belangrijkste mensen zijn, naast onze 1.300 vrijwilligers, onze donateurs, de zogenaamde Redders aan de Wal. Ook giften helpen onze redders het zo belangrijke werk te doen.

Meer informatie: www.knrm.nl

Scheveningen Light Walk Countdown