KNRM SCHEVENINGEN

Het Scheveningse reddingstation van Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is het goede doel van de Scheveningen Light Walk. De vrijwillige redders van KNRM Scheveningen komen jaarlijks tussen de 100 en 150 keer per jaar in actie. Voor zwemmers en watersporters, maar ook voor de beroepsvaart. Dag en nacht, zomer en winter en onder alle (weers)omstandigheden.

Bij het uitvoeren van deze en vele andere reddingen is de KNRM voor haar voorbestaan volledig afhankelijk van goede gevers: donateurs en sponsors. De KNRM ontvangt geen overheidssubsidie. Help mee dit levensreddende werk in stand te houden door een kleine bijdrage te doen als onderdeel van jouw inschrijving. En toon daarmee ook uw waardering voor de Scheveningse redders. Als alle Scheveningen Light Walk-deelnemers meedoen, kunnen we straks als evenement een geweldige bijdrage overhandigen aan de redders.

Steun de Scheveningse redders
Heb jij bij inschrijving nog geen donatie gedaan aan de KNRM, maar wil je wel de Scheveningse redders steunen? Kom dan in actie en steun de KNRM alsnog door een donatie te doen via jouw dashboard.