Vrijwilligers gevraagd bij Scheveningen Light Walk 2018

Word jij vrijwilliger bij de Scheveningen Light Walk?

Kun jij om wat voor reden dan ook niet zelf meewandelen, maar wil je het evenement wel van heel nabij beleven? We hebben je hulp hard nodig!

Wat ga je doen?

Tijdens de Scheveningen Light Walk worden heel veel activiteiten uitgevoerd door vrijwilligers.

Zo worden de stempel- en verzorgingsposten bemand door vrijwilligers: je zorgt ervoor dat alle deelnemers een stempel en versnapering ontvangen.
Je helpt de parcoursleiders met het uitpijlen van de route, brengt verlichtingselementen aan langs het parcours. Wel zo handig bij een wandeling in de duisternis! Op onze start- en finishlocatie, kun je helpen met opbouwen, stempelen, uitdelen van goodiebags en natuurlijk de welverdiende herinnering bij de finish!

Ben je logistiek ingesteld? Dan kun je helpen bij het opbouwen en afbreken van het parcours. Help mee de ruim 3.000 glazen potten met waxinelichtjes uit te leggen en aan te steken. Of heb je juist altijd gedroomd van een baan als politieagent? Help dan mee als verkeersregelaar.

Mede door jou leggen alle wandelaars de route
in het donker veilig af!

Wat krijg je?

Je bent onderdeel van een super gaaf evenement, tovert een glimlach op gezichten van wandelaars en zult duizend maal bedankt worden tijdens deze betoverende avond. Het is natuurlijk ook leuk om je vriend, vriendin of kennis die meedoet tijdens de Scheveningen Light Walk aan te moedigen. Maar er is meer…..

Als je aan de slag gaat als vrijwilliger krijg je van ons niet alleen zo’n stoere SLW-cap met LED-lampjes, maar ook een lunchpakket en koffie/thee om je warm te houden. Je bent natuurlijk ook uitgenodigd voor de Light Walk Afterparty op de Pier. Je krijgt om goed in de sfeer te komen daar je eerste drankje van ons aangeboden!

Meld je nu aan als vrijwilliger!

Jij maakt het verschil! Al met al zijn er meer dan 125 vrijwilligers nodig om dit evenement mogelijk te maken. Geef aan ons door wat je graag zou willen doen, zodat je doet wat bij je past!

Aanmelden (of meer info), stuur een E-mail

Scheveningen Light Walk Countdown