Inschrijven

Op zaterdag 7 december 2024 is het weer zover: duizenden enthousiaste wandelaars zullen hun wandelschoenen aantrekken en deelnemen aan het grootste lichtfeest van Scheveningen. De uitgestippelde routes van 7,5 km, 12 km en 18 km brengen je door Scheveningen om de omgeving in het donker te ontdekken. Onderweg worden deelnemers verrast met vele spectaculaire (licht)acts en verschillende versnaperingen die passen bij de tijd van het jaar. 


Inbegrepen bij je inschrijving

routes

Het grootste lichtfeest van Scheveningen is écht voor iedereen! Voor gezinnen is er dit jaar een speciale Familiewandeling (7,5 km). Deze wandeling heeft een vroege starttijd tussen 17.00 en 18.00 uur. Zo hebben alle gezinnen voldoende tijd om de route van 7,5 km af te leggen. Daarnaast zal er op de route voldoende entertainment en animatie te vinden zijn, waarbij de kinderen ook een grote rol spelen. En een kleine tip: knutsel zelf een lampion zodat jullie onderweg goed zichtbaar zijn Ieder jaar verlichten de deelnemers zich met honderden lampjes om in winterse sferen de route af te leggen. De Scheveningen Light Walk is een unieke ervaring die je nog lang zal bijblijven. En dat wil je natuurlijk niet missen!

KNRM SCHEVENINGEN

Het Scheveningse reddingstation van Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is het goede doel van de Scheveningen Light Walk. De vrijwillige redders van KNRM Scheveningen komen jaarlijks tussen de 100 en 150 keer per jaar in actie. Voor zwemmers en watersporters, maar ook voor de beroepsvaart. Dag en nacht, zomer en winter en onder alle (weers)omstandigheden.

Bij het uitvoeren van deze en vele andere reddingen is de KNRM voor haar voorbestaan volledig afhankelijk van goede gevers: donateurs en sponsors. De KNRM ontvangt geen overheidssubsidie. Help mee dit levensreddende werk in stand te houden door een kleine bijdrage te doen als onderdeel van jouw inschrijving. En toon daarmee ook uw waardering voor de Scheveningse redders. Als alle Scheveningen Light Walk-deelnemers meedoen, kunnen we straks als evenement een geweldige bijdrage overhandigen aan de redders.

Steun de Scheveningse redders
Heb jij bij inschrijving nog geen donatie gedaan aan de KNRM, maar wil je wel de Scheveningse redders steunen? Kom dan in actie en steun de KNRM alsnog door een donatie te doen via jouw dashboard.