WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ DE SCHEVENINGEN LIGHT WALK?

Aanstaande zaterdag is het al zo ver, de Scheveningen Light Walk vindt weer plaats! Bij deze gezellige avondwandeling zul je onderweg je ogen uitkijken bij de diverse acts. Lees snel verder wat je kan verwachten!

Bijzondere acts
De afgelopen weken hebben we via social media al diverse acts aan kunnen kondigen. Er zijn een aantal spectaculaire acts te zien langs de route, zoals een echte vuurspuwer en flyboarders. Ook een bewegende kop van 4 meter hoog met licht en geluid is zeker de moeite waard om even bij stil te staan.

Naast de acts van licht, is er ook muziek in alle genres. In de Nieuwe Badkapel zullen Big Band Metro en Koor Jan en Alleman optreden. Onderweg kom je muzikanten tegen, zoals een gitarist en violist, maar ook dj’s.

Even genieten in stilte is ook mogelijk, speciaal voor deze editie zijn er weer een aantal kunstwerken aanwezig. Ook zullen we een aantal gebouwen, waaronder het Kurhaus, verlichten met een bijzondere lichtshow.

Familiewandeling
Speciaal voor de kinderen die meewandelen, is er op de 7km een kerstman aanwezig die kerstkransjes uitdeelt aan alle kinderen. Ook ontvangen alle kinderen een lekkere oliebol bij de Keizerstraat. Voor iedere leeftijd is de route de moeite waard. Onderweg zijn er acts die voor iedereen aansprekend zijn, van spectaculaire acts en DJ’s, tot mooie kunstwerken waar vol bewondering naar gekeken kan worden.

Met een vroegere startmogelijkheid van de 7km, verwachten we veel kinderen aan de start.

Stempelposten
Iedere deelnemer heeft een wandelkaart waarop enkele stempelposten zijn aangegeven. Bij deze stempelposten kan de kaart afgestempeld worden en bij een aantal ontvang je als deelnemer wat lekkers. Zo is er chocolademelk en staat er voor de deelnemers van de 12 en 18km routes een glaasje glühwein klaar bij Aloha. Ook ontvangen alle deelnemers een oliebol.

De laatste kaarten
Krijg je nu ook zin om mee te wandelen en sta je nog niet ingeschreven? Er is nog een beperkt aantal wandelkaarten te koop. Inschrijven kan via https://www.scheveningenlightwalk.nl/

Deel dit bericht

Meer nieuws